Over deze blog

Sinds ik werk voor de website van de NOS besloop mij het knagende gevoel dat het eigenlijk belachelijk is dat een internetjournalist als ik die min of meer gespecialiseerd is in UGC nog geen blog bijhoudt. Daarom heb ik besloten mij bij de blogosphere aan te sluiten en eens helemaal één te worden met de nieuwe multimediale generatie.

Maar voor ik mijn blog verder inwijd wil ik even duidelijk zijn: het is natuurlijk hardstikke leuk als iemand mij blog leest, maar ik heb absoluut niet het idee dat ik zo interessant ben dat iedereen mijn blog moet lezen. Wat ik bedoel te zeggen is dat deze blog er niet zozeer is voor de lezers, maar vooral voor mijzelf.

Het is de bedoeling dat het een soort digitaal dagboek wordt van mijn tocht door het Nederlandse medialandschap, waarop ik bijhoud wat ik zoal maak en wat mij allemaal professioneel bezighoud.

Ik kwam er namelijk achter dat alle dingen die ik in het verleden gemaakt heb voor mijn eerdere werkgevers, de PZC, Omroep Brabant en HYPE, niet allemaal online wordt bijgewerkt. En zelf had ik geen dagboek of zoiets waarin ik bijhield wat ik allemaal gedaan had.

Daar is nu dus verandering in gekomen. Ik ga proberen bij te houden wat ik wanneer maak en waar het op internet te vinden is.

Op dit moment is de lijst van mijn producties nog niet compleet. Ik moet nog een keer de website van Omroep Brabant doorploegen om te achterhalen of daar nog wat van mijn items staan.

In de toekomst wil ik proberen een zo volledig mogelijke lijst van mijn producties bij te houden en tegelijkertijd bijhouden wat me als journalist bezighoudt.

Vaak heb ik niet veel tijd om de blog bij te werken en veel berichten zal ik in de trein schrijven op mijn mobiele telefoon.

Tot zover een korte uitleg over deze blog. Voor iedereen die de tijd neemt om mijn schrijfsels door te lezen: bedankt en veel plezier.